Başkan Yönetim Meclis Personel Tarım Köşesi Videolar iletişim Kayıt Olma Banka Hesabımız Sorular Cevaplar

TÜRKTOB Başkanı Gencer'in TZOB'u Ziyareti...


-TÜRKTOB Başkanı Gencer'in TZOB'u Ziyareti...
-TZOB Genel Başkanı Bayraktar:“ Türkiye Tohum, Tohumculuk, Fide, Fidancılık ve 
Teknolojileri Fuarı’na geçen yıl 7 Ziraat Odamız katıldı”
-“Son derece yararlı bir fuar olduğunu gördüm. Bu tür fuarlar, verimliliğe ve ülke tarımına büyük katkılar sağlayacak”

Ankara – 19.09.2013 - Türkiye Ziraat Odaları Birliği (TZOB) Genel Başkanı Şemsi Bayraktar, geçen yıl 7 Ziraat Odasının katıldığı Türkiye Tohum, Tohumculuk, Fide, Fidancılık ve Teknolojileri Fuarı’nın, son derece yararlı olduğunu bildirdi.
Bayraktar, kendisini ziyaret eden Türkiye Tohumcular Birliği (TÜRKTOB) Yönetim Kurulu Başkanı Yıldıray Gençer’le makamında bir araya geldi.
Yıldıray Gençer’le 10-12 Ocak 2014 tarihlerinde İstanbul Yeşilköy Fuar Merkezi’nde 4’üncüsü düzenlenecek Türkiye Tohum, Tohumculuk, Fide, Fidancılık ve Teknolojileri Fuarı konusunu görüşen Bayraktar, şunları kaydetti:
“‘Gıda güvencesini garanti altına almanın biri de tohumdur. Bu bilinçle ülkemiz tohumculuk sektöründe son yıllarda yaşanan gelişmeler neticesinde tohumluk üretimimiz büyük aşama kaydetmiştir. Sektördeki gelişmelerin başta üreticimiz olmak üzere, tüm aktörlerle paylaşılması açısından benim de üçüncüsüne katıldığım Türkiye Tohum, Tohumculuk, Fide, Fidancılık ve Teknolojileri Fuarı çok önemlidir. Geçtiğimiz yıl 7 Ziraat Odamızla fuardaydık. Bu yıl da Türkiye Ziraat Odaları Birliği olarak fuara desteğimiz sürecek. Bu tür fuarlar, verimliliğe ve ülke tarımına büyük katkılar sağlayacak.’’
Türkiye Tohumcular Birliği (TÜRKTOB) Başkanı Yıldıray Gençer de ‘’Başta Türkiye Ziraat Odaları Birliği olmak üzere, ülke tarımının ve tohumculuğunun gelişimine gönül veren tüm meslek kuruluşlarımızın temsilcilerini ve firmalarımızı düzenleyeceğimiz uluslararası ihtisas fuarda görmekten mutluluk duyacağız’’ ifadelerini kullandı.

0 Yorumlar

Ekipmanlarımız

Bozkır'da Hava Durumu