Başkan Yönetim Meclis Personel Tarım Köşesi Videolar iletişim Kayıt Olma Banka Hesabımız Sorular Cevaplar

Bayraktar; Seçimin birlik, beraberlik, huzur ve barışa hizmet etmesini umuyoruz.


-TZOB Genel Başkanı Bayraktar:

-"Bu seçimin milletimiz, ülkemiz, bölgemiz ve uluslararası toplum için hayırlı olmasını, birlik, beraberlik, huzur ve barışa hizmet etmesini umuyoruz"

-"Artık, küskünlüklerin, kırgınlıkların, ayrılıkların, kısır siyasi çekişmelerin giderilmesi, milletimizin bir bütün halinde ileriye dönük bir şekilde harekete geçirilmesi gerekmektedir"

-"Bu ortamda, toplumsal huzuru korumak, siyasi ve ekonomik istikrarı sürdürmek, çeşitli kesimler ve kurumlar arasındaki uyumu sağlamak en önemli amaç olmalıdır"

 

Ankara – 13.08.2014 - Türkiye Ziraat Odaları Birliği (TZOB) Genel Başkanı Şemsi Bayraktar, cumhurbaşkanı seçilen Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ı kutlayarak, "bu seçimin, milletimiz, ülkemiz, bölgemiz ve uluslararası toplum için hayırlı olmasını, birlik, beraberlik, huzur ve barışa hizmet etmesini umuyoruz" dedi.

Bayraktar, yaptığı açıklamada, milletin ilk defa doğrudan oy kullanarak 12. Cumhurbaşkanı olarak Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ı seçtiğini belirtti.

"Bu seçimin, milletimiz, ülkemiz, bölgemiz ve uluslararası toplum için hayırlı olmasını, birlik, beraberlik, huzur ve barışa hizmet etmesini umuyoruz" diyen Bayraktar, şunları kaydetti:

"Milletimizin takdiriyle seçimi kazanan Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ı Türk çiftçisi adına tebrik ediyor, yeni görevinde başarılar diliyorum. Seçimin demokratik bir ortamda, sağ salim geçmesi Türk demokrasisinin ulaştığı seviye açısından gurur vericidir. Artık, küskünlüklerin, kırgınlıkların, ayrılıkların, kısır siyasi çekişmelerin giderilmesi, milletimizin bir bütün halinde ileriye dönük bir şekilde harekete geçirilmesi gerekmektedir.

Bölgemiz ve çevre ülkelerde yaşananlar Türkiye'deki istikrarın korunmasının ne kadar önemli olduğunu göstermektedir. En ufak bir zafiyete bile tahammülümüz olmaması gerekir. Bölgemiz, çeşitli açılardan büyük riskleri içinde barındıran bir bölgedir. Bu ortamda, toplumsal huzuru korumak, siyasi ve ekonomik istikrarı sürdürmek, çeşitli kesimler ve kurumlar arasındaki uyumu sağlamak en önemli amaç olmalıdır.

Yeni Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'a bu zorlu görevde başarılar dileriz."

0 Yorumlar

Ekipmanlarımız

Bozkır'da Hava Durumu