Başkan Yönetim Meclis Personel Tarım Köşesi Videolar iletişim Kayıt Olma Banka Hesabımız Sorular Cevaplar

AK Parti İl Teşkilatını ziyaret ettiler


​11 Mart 2015 tarihinde Bozkır Ziraat Odası Başkan Vekili Necat Şen'in Başkanlığında yönetim kurulu ile birlikte AK Parti Konya İl Teşkilatına ziyaret gerçekleştirdiler.

Geçtiğimiz Çarşamba günü Bozkır Ziraat Odası Başkan Vekili Necat Şen ve beraberinde bulunan yönetim kurulu üyeleri ile birlikte AK Parti İl Teşkilatına gerçekleştirdikleri ziyaretin oldukça olumlu geçtiğini belirttiler.
 
Yapılan ziyarete Ziraat Odası Başkanı Ali Köse'nin yoğun programları nedeniyle katılamadığı öğrenildi. Başkan Vekili Necat Şen yaptıkları ziyaretin amacının ise, Bozkır çiftçilerinin zor durumda olduklarını ve çiftçinin sorunlarını bir bir kendilerine aktardıklarını söyledi. Başkan Vekili Şen, AK Parti İl Teşkilatının ise kendilerine yaptıkları ziyaretten dolayı oldukça memnuniyet duyduklarını ifade etmişlerdir dedi.

Bozkır Ziraat Odası Başkan Vekili Necat Şen, AK Parti İl Teşkilatı mensuplarının kendileriyle birebir ilgilenerek sorunlarını dinlediklerinden dolayı tüm il teşkilat mensuplarına gazetemiz Bozkır Postası aracılığıyla bir kez daha teşekkür etti.






0 Yorumlar

Ekipmanlarımız

Bozkır'da Hava Durumu