Başkan Yönetim Meclis Personel Tarım Köşesi Videolar iletişim Kayıt Olma Banka Hesabımız Sorular Cevaplar

TZOB Mustafa Hepokur ve Bölge Oda Başkanlarından Ziyaret


​Bozkır Ziraat Odası Başkanı Ali Köse'ye, Türkiye Ziraat Odaları Birliği Muhasip Üyesi Mustafa Hepokur ve Bölge Ziraat Odaları Başkanları tarafından ziyaret gerçekleştirdi.

Türkiye Ziraat Odaları Birliği Muhasip Üyesi Mustafa Hepokur ve Bölge Ziraat Odaları Başkanları tarafından gerçekleştirilen ziyaret sıcak samimi bir ortamda gerçekleştirilmiştir. 

Ziyaret hakkında açıklamalarda bulunan Bozkır Ziraat Odası Başkanı Ali Köse Göreve geldiği günden beri yapmış olduğu faaliyetlerin ilçenin yerel gazetesi Bozkır Postasındaki  yansımalarını Türkiye Ziraat Odaları Birliği Muhasip Üyesi Mustafa Hepokur'a gösterdi. 

Başkan Köse "İlçemizde tarımın gelişmesi için Bozkır Ziraat Odası olarak Türkiye Ziraat Odaları Birliği Genel Başkanımız Ş.Şemsi Bayraktar'ın tarım alanında gösterdiği hedeflerde çiftçilerimize hizmet etmeyi amaçlamaktayız.

Türkiye Ziraat Odaları Birliği Muhasip Üyesi Mustafa Hepokur,Konya Merkez Meram Ziraat Odası Başkanı Ali Ataiyibiner Güneysınır Ziraat Odası Başkanı Mustafa Akman, Hadim Ziraat Odası Başkanı Adem Arslanhan ve Meclis Başkanı Murat Yaman'a ziyaretlerinden dolayı ayrı ayrı teşekkür ederim" dedi. 

Ziyarette Bozkır Ziraat Odasında işlem yaptıran üyelerinin istek ve temennilerinide dinleyen Hepokur, Oda personelerinde çalışmalarında başarılar diledikten sonra Oda Başkanları ile birlikte Seydişehir ve Beyşehir Ziraat Odalarına da ziyarette bulunmak ayrıldı.



0 Yorumlar

Ekipmanlarımız

Bozkır'da Hava Durumu