Başkan Yönetim Meclis Personel Tarım Köşesi Videolar iletişim Kayıt Olma Banka Hesabımız Sorular Cevaplar

Başkan Gün’den Köse’ye Ziyaret


​Bozkır Belediye Başkanı İbrahim Gün, Bozkır Ak Parti İlçe Başkanı Memduh Çelmeli ve Ak Parti İlçe Yönetim Kurulu Üyesi Hüseyin Bardakçı Bozkır Ziraat Odası Başkanı Ali Köse'yi makamında ziyaret etti.


Belediye Başkanı İbrahim Gün, Bozkır Ziraat Odası Başkanı Ali Köse'yi makamında ziyaret ederken, Köse'ye Bozkır Ziraat Odası Başkanlığının hayırlı olmasını diledi. 
Başkan Gün, Bozkır Ziraat Odasına gerçekleştirdiği ziyaretinde; " İlçe Belediye Başkanı ve ekibim olarak çiftçilerimizin yanında olacağız. Ziraat Odası hizmetleri ile ilgili bizlere düşecek bir görev olduğu takdirde, desteğimizi esirgemeyeceğiz" şeklinde konuştu.
Ak Parti İlçe Başkanı Memduh Çelmelide Başkan Ali Köse'ye: "Hükümet olarak Bozkırlı çiftçilerimiz için yapılacak her türlü hizmetler için yanınızda olacağız" dedi. 
Başkan Köse'de, her iki başkanın kendisine ziyarete gelmelerinden dolayı memnuniyet duyduğunu, şimdiden çiftçilere ve odalarına verecekleri desteklerden dolayı kendilerine teşekkür ederken, memnuniyetini iletti.

0 Yorumlar

Ekipmanlarımız

Bozkır'da Hava Durumu