Başkan Yönetim Meclis Personel Tarım Köşesi Videolar iletişim Kayıt Olma Banka Hesabımız Sorular Cevaplar

Başkan Köse'den 23 Nisan ve Kandil Kutlama Mesajı


​23 Nisan 2015 tarihinde mübarek üç ayların ilki olan Recep Ayının ilk Perşembesini Cuma gününe bağlayan Regaip Kandili gecesidir. Tıpkı diğer önemli kandillerimiz gibi Regaip Kandili de temiz duyguların, imanın, inancın bir araya gelerek insan kalbine seslendiği kutsal bir gecedir.

Cenab-ı Hakk'ın yüceliğiyle, peygamber efendimiz Hz. Muhammed'in nurunun bir araya geldiği bu gece hepimizin kendini sorguladığı, kötülüklerden uzaklaştığı, tam anlamıyla iyiliğin egemen olduğu bir zamandır. Mübarek üç aylar ve Regaip Kandili adaletin önemini daha iyi kavramamız için bir imkan, kardeşliğin değerini anlamamız için mükemmel bir fırsat anlamına gelmektedir. Regaip Kandilimiz aynı zamanda barışı müjdeleyen dinimizi daha iyi anlamak için kıymetli bir zamandır. Tövbe edilen, hatalardan dönülen bu mübarek gün doğruluk için çalışmak için de önemli bir vesile olmuştur.

Bu duygu ve düşüncelerimizle mübarek üç ayların başlangıcını ve Regaip Kandilinin Türk-İslam âlemine hayırlar, Bozkır ve ülkemize esenlikler getirmesini dilerim. 

Bozkır Ziraat Odası Başkanı Ali Köse

0 Yorumlar

Ekipmanlarımız

Bozkır'da Hava Durumu