Başkan Yönetim Meclis Personel Tarım Köşesi Videolar iletişim Kayıt Olma Banka Hesabımız Sorular Cevaplar

Ziraat Odası Sarıoğlan'da sarımsak üretim projesi yaptı.


​Bozkır'da Bozkır Ziraat Odası öncülüğünde sarımsak üretim projesi yapıldı.

Bozkır Ziraat Odası Başkanı Ali Köse yaptığı açıklamada "ilçemiz Sarıoğlan Mahallesi çiftçilerimizden Mustafa Bağcı'ya odamız öncülüğünde Bozkır Ziraat Bankasından projeli olarak Kredi destekli traktör ve pulluk ekipman alındı.


Bağcı'ya ait tarımsal alanlar içinde tarımsal kredi çekilerek bu arazilere 7 ton sarımsak tohumu dikimi yapıldı. Hasat zamanı geldiğinde bölgemizde bu gerçekleştirilen ekimden dolayı ciddi bir Sarımsak hasatı gerçekleştirilecektir.

Bozkır Ziraat Odası olarak bu tür tarımsal girişim yapan tüm çiftçilerimize her türlü desteği vermeye odamız olarak her zaman hazırız. Bozkırımızın kalkınması için tek çare tarım ve hayvancılıktır, İlçemizin başka da kurtuluşu yoktur.

Çiftçilerimizin odamıza gelerek Tarımsal desteklerden faydalanmaları için elimizden gelen tüm desteği ve yardımı esirgemeyiz, yeter ki ilçemizde tarımsal üretim artsın.

Çiftçimiz Bağcı'ya yapılan proje bir başlangıçtır, bu gibi çalışmaların diğer tüm çiftçimize örnek olması gerekmektedir.

Bu projenin hayata geçirilmesinde yardımlarını esirgemeyen ilçemiz  Bozkır Ziraat Bankası Müdürü Ali Türköz ve Banka Personeli Önder Taşkın beye teşekkür  ederim" dedi.

0 Yorumlar

Ekipmanlarımız

Bozkır'da Hava Durumu