Başkan Yönetim Meclis Personel Tarım Köşesi Videolar iletişim Kayıt Olma Banka Hesabımız Sorular Cevaplar

Bozkır Ziraat Odası Bozkır Çiftçilerine 2 Çeşit 1 Ekim Sertifikalı Patates Tohum Getirecek


​Bozkır Ziraat Odası Bozkır Çiftçilerine 2 Çeşit 1 Ekim Sertifikalı Tohum Getirecek.


Sitemize açıklamalarda bulunan Bozkır Ziraat Odası Başkanı Ali Köse "Çiftçilerimize odamız aracılığı ile önceki sene olduğu gibi bu senede de 2 çeşit birinci ekim Sertifikalı Agria ve Melodi Çeşidi Patates Tohumu Getireceğiz. 

Çiftçilerimizin kaçak ve hastalıklı tohumları alarak ekim dikim yapmaları hem İnsan sağlığını hemde İlçemizdeki Tarımsal arazilerin toprak sağlığını olumsuz yönde etkilemektedir.

Nereden ne şekilde geldiği belli olmayan bu tür Patates tohumları hem İnsan sağlığını hemde toprağımızın sağlığını tehdit ettiğinden dolayı çiftçilerimize her sene Sertifikalı tohum getiriyoruz. 

Mahallerimize dışarıdan yemelik diye Tohum Satan tüccarları mahalle Muhtarlarımız tarafından uyarı Yapılacak, Kaçak Patates Tohumunun Önüne Geçilmesini İstedi. Köse İnsan Sağlığı ve Toprağın Bereketli Olması Çok Önem Taşıdığını Dile Getirerek, Çiftçimizin Daha Çok Verim Alması İçin Muhakkak '' SERTİFİKALI '' Tohum Ekmeleri Gerekmektedir."dedi

Söz konusu 1. Ekim Sertifikalı Agria ve Moledi cinsi patatesleri ekmek isteyen çiftçilerimiz 0 332 426 23 30 nolu Bozkır Ziraat Odası Telefon numarasından detaylı bilgi alabilirler. 



0 Yorumlar

Ekipmanlarımız

Bozkır'da Hava Durumu