Başkan Yönetim Meclis Personel Tarım Köşesi Videolar iletişim Kayıt Olma Banka Hesabımız Sorular Cevaplar

Bozkır'ın Mahalleleri Meyve Fidanı ile Ağaçlandırılacak


​Bozkır Ziraat Odası Başkanlığında kurulan heyet Ankara'da hemşehrimiz Orman Genel Müdürü İsmail Üzmez'i makamında ziyaret etti.


İlçemiz Bozkır'da Orman İşletme Şefliği görevi yapan Beyşehirli hemşehrimiz İsmail ÜZMEZ Ankara'da şuanda orman genel müdürü görevini yürütmektedir.


İlçemiz Bozkır'da Tarımsal olarak ağaçlandırma çalışmalarının görüşülmesi için Bozkır Ziraat Odası Meclis Başkan Vekili Nejat Şen, Odamız Ziraat Mühendisti Ali Aladağ, Genel Sekreterimiz Yakup Çetin ve Akçapınarlı hemşehrimiz Hasan Basri Yalçınkaya'nın eşliğinde Ankara Orman Genel Müdürümüz İsmail Üzmez'i makamında ziyaret etti.  


Ziyarette yapılan görüşmeler sonrası hemşehrimiz Üzmez; Bozkır Ziraat Odası aracılığıyla Muhtarlarımızın başvuruları alınarak, Beyaz Dut, Siyah Dut, Ceviz, Çıtır Badem, Ihlamur ve Fındık Fidanlarının mahalle muhtarlarından gelen talepler doğrultusunda temin edilmesi talimatını verdi. Bozkırın mahallelerine Orman Genel Müdürlüğünden temin edilecek olan meyve fidanlarının bakımının mahalle muhtarları tarafından yapılacağını ifade edildi.


Yapılan Ziyaret sonrası değerlendirmelerde bulunan Bozkır Ziraat Odası Başkanı Ali Köse "Oda Personellerimiz ve Başkan vekilimizin gerçekleştirmiş olduğu ziyaret çok olumlu ve faydalı bir şekilde gerçekleştirilmiştir.

Odamızdan giden heyetimize çok yakın ilgi ve alaka gösteren Genel Müdürümüz İsmail Beye Bozkırlılar ve odamız adına kendilerine Teşekkür ederiz dedi. Bozkır Ziraat Odası olarak amacımız, mahallelerimizde bir fidan diktirip eser bırakmaktır.


Bundan sonra elimizden geldiğince çiftçimize talepler doğrultusunda hizmet etmeye devam edeceğiz. Bozkırlı çiftçilerimiz en güzel hizmetlere layıktır" dedi.

Bozkır Ziraat Odası Başkanı Ali Köse Orman Genel Müdürü  Hemşehrimiz İsmail Üzmez'in Meyva fidanı yardım etme sözünden sonra Bozkır Ziraat Odası toplantı salonunda Bozkır Mahalle Muhtarı ile fidan konusunda bilgilendirme toplantısı düzenlenerek, mahallelerine meyva ağacı fidanı talebinde bulunan Muhtarımızdan fidan taleplerinin sayısını belirten dilekçe alınarak Orman Genel Müdürlüğüne ve Konya Orman Genel Müdürlüğüne iletilecek.








0 Yorumlar

Ekipmanlarımız

Bozkır'da Hava Durumu