Başkan Yönetim Meclis Personel Tarım Köşesi Videolar iletişim Kayıt Olma Banka Hesabımız Sorular Cevaplar

Başkan Köse 14. Uluslararası Tarım Fuarına Katıldı


​Bozkır Ziraat Odası Yönetimi ve Personelleri Konya'daki 14. Uluslararası Tarım, Tarımsal Mekanizasyon ve Tarla Teknolojileri Fuarı açılışına katıldı.

Bozkır Ziraat Odası Başkanı Yönetim Kurulu Başkanı Ali Köse, Meclis Kurulu Başkanı Metin Sögüt, Ziraat Mühendisi Ali Aladağ ve Genel Sekreter Yakup Çetin Konya'da 23 Mart, 27 Mart tarihleri arasında faaliyet gösteren Tarım Fuarının açılışına katıldı.

Konya Karatay Ziraat odasında düzenlenen Konya Ziraat Odaları toplantısında Türkiye Ziraat Odaları Genel Başkanı Ş.Şemsi Bayraktar'ın katılımı ile gerçekleştirilen toplantıda Genel Başkan Bayraktar Süt Üreticilerinin sorunlarını açıkladı ve Oda Başkanlarından Süt üreticilerini desteklemeleri yönünde taleplerde bulundu. Karatay Ziraat Odası Başkanı Rıfat Kavuneker'in ev sahipliğinde gerçekleştirilen toplantıya Türkiye Ziraat Odaları Genel Başkanı Ş.Şemsi Bayraktar,  Türkiye Ziraat Odaları Birliği Yönetim Kurulu Muhasip Üyesi Mustafa Hepokur ve Konya'da faaliyet gören ziraat odaları katıldı. 

Karatay Ziraat Odasında gerçekleştirilen toplantı sonrası 14. Uluslararası Tarım, Tarımsal Mekanizasyon ve Tarla Teknolojileri Fuarı açılışına geçildi. Başkan Köse ve ekibi Tarım fuarında Tarım sektöründeki yenilikleri yerinde inceleme fırsatı buldu. 




0 Yorumlar

Ekipmanlarımız

Bozkır'da Hava Durumu