Başkan Yönetim Meclis Personel Tarım Köşesi Videolar iletişim Kayıt Olma Banka Hesabımız Sorular Cevaplar

Çiftçilerimiz Güvence Altında


​Bozkır Ziraat Bankası Şubesini ziyaret eden Bozkır Ziraat Odası Başkanı Ali Köse'ye, Müdür Ali Türköz'ü: "Ziraat Bankası ve Bozkır Ziraat Odasıyla çiftçilerimizin geleceği güvence altında" dedi.

 Bozkır Ziraat Odası Başkanı Ali Köse'nin Ziraat Bankası Bozkır Şubesi Müdürü Ali Türköz'ü ziyaretlerinde çiftçilerimizin geleceklerini bugünden güvenceye alabilecekleri yatırımlarını devlet desteği ve güvencesinde hiçbir kesintiye uğramadan değerlendirebilecekleri çiftçilerimize özel, %25 devlet destekli bireysel emeklilik planları tanıtıldı.
Bozkır Ziraat Bankası Müdürü tarafından, Bozkır Ziraat Odası Başkanı Ali Köse'ye çiftçilerimizin ister kendileri, isterse eşleri veya çocukları adına, SGK'daki tüm hakları korunarak ve kesintiye uğramadan ikinci bir emeklilik fırsatından yararlanmaları yada yatırım amacıyla birikimlerini değerlendirmeleri hususunda faydalar anlatıldı.




Ayrıca çiftçilerimizin her türlü finansman ihtiyaçları için Bozkır Ziraat Bankasının her zaman yanlarında olacağı hususu hatırlatılırken, Bozkır Ziraat Bankası Müdürü Ali Türköz'ü, Çiftçilerimizi Ziraat Bankası şubelerimize bekliyor, mutlu ve bereketli bir gelecek temenni ediyoruz dedi.

0 Yorumlar

Ekipmanlarımız

Bozkır'da Hava Durumu