Başkan Yönetim Meclis Personel Tarım Köşesi Videolar iletişim Kayıt Olma Banka Hesabımız Sorular Cevaplar

Bozkır'da 60 Bin Fidan Toprakla Buluştu


​Bozkır Ziraat Odası Başkanlığı öncülüğünde Bozkır'da 60 Bin Fidan Toprakla Buluştu.

Haberin Tüm Fotoğrafları!

Sitemize açıklamalarda bulunan Bozkır Ziraat Odası başkanı Ali Köse şu açıklamada bulundu "Bozkır Ziraat Odası Yönetimi olarak Ankara'da hemşehrimiz Orman Genel Müdürü İsmail Üzmez ve Konya Orman Bölge Müdürümüz Bekir Karacabey'le yapılan görüşmelerimiz sonucunda ilçemiz ve mahallelerimize odamız öncülüğünde dağıtımı yapılmak üzere 60.000 Fidan tahsis edildi. 

Mahallerimize dağıtım için verilen fidanlar dut,ceviz, Ihlamur, badem,Zerdali,kayısı,erik,iğde, palamut ve Meşe benzeri farklı farklı cinste dağıtılarak toprakla buluşturduk. 

Dinimizin emrinde olduğu gibi "kıyamet kopsa da ağaç dikin" demektedir, bu düstur üzere Allah izin verirse ilçemize her yıl 100 bin fidanda dikmeyi hedefliyoruz.

Odamıza bu imkanı sağlayan başta hemşehrimiz Orman Genel Müdürü İsmail ürkmez beye yine Konya Orman genel Bölge Müdürümüz Bekir Karacabey'e ve fidanın temininde ve dağıtımında emeği geçen odamız meclisi ve yönetim kurulu personelimize gönülden teşekkür eder hepsini Allah razı olsun diyorum.

Tüm hemşehrilerimin ve özellikle çiftçilerimizin odamızın hizmetlerini takip etmeye ve odamızdan bilgi edinmelerine davet ediyorum" dedi. 

0 Yorumlar

Ekipmanlarımız

Bozkır'da Hava Durumu