Başkan Yönetim Meclis Personel Tarım Köşesi Videolar iletişim Kayıt Olma Banka Hesabımız Sorular Cevaplar

Bozkır’da Ağaç Kesme ve Boylama Operatörlüğü Kursu verildi.


​Konya'nın Bozkır ilçesinde Bozkır Orman İşletme Şefliği ve Bozkır Halk Eğitim Merkezi tarafından ortaklaşa yürütülen eğitim programı çerçevesinde Ağaç Kesme ve Boylama Operatörlüğü (AKBO) kursu verildi.

Bozkır Halk Eğitim Merkezi çok amaçlı salonunda düzenlenen eğitimlere katılan 120 kişiden 96 kişi kursu başarı ile tamamlayarak belge almayı hak kazandı. Kurs sonrası belge almayı hak eden kursiyerlere belgeleri Bozkır Orman İşletme Şefi Serdar Aygün tarafından verildi.

Eğitim Programı hakkında bilgilendirmelerde bulunan Bozkır Orman İşletme Şefi Aygün; "İlçemiz Bozkır'da Bozkır Halk Eğitim Müdürlüğümüzle yürütmüş olduğumuz eğitim programı çerçevesinde 96 kursiyerimiz Ağaç Kesme ve Boylama Operatörlüğü (AKBO) sertifikasını aldı.

Kursiyerlerimiz bu almış oldukları sertifikalarla başta ilçemiz Bozkır'da olmak üzere tüm yurtta Orman Genel Müdürlüğünün vereceği ağaç kesim işlerinde iş alabilecekler. Bu kurs olmadan iş başarı yapma şansı yok. Yani bu sertifika ile sertifikayı almaya hak kazan kursiyerlerimiz Türkiye'nin her yerinde geçerli yeterlilik belgesine sahip olmuş oldular" dedi.




0 Yorumlar

Ekipmanlarımız

Bozkır'da Hava Durumu