Başkan Yönetim Meclis Personel Tarım Köşesi Videolar iletişim Kayıt Olma Banka Hesabımız Sorular Cevaplar

Başkan Köse’nin Ankara Maratonu


​Bozkır Ziraat Odası Başkanı Ali Köse beraberindeki heyeti ile birlikte, Eski Çevre ve Şehircilik Bakanı Hamdi Üçpınarlar'ı, DSİ Devlet Su İşleri Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Bozkırlı hemşehrimiz Ali Rıza Diniz'i, Orman Genel Müdürü Beyşehirli hemşehrimiz İsmail Üzmez'i, Jandarma Genel Komutanlığı Personel Daire Başkanı Bozkırlı hemşehrimiz Aziz Yılmaz'ı ve Gazi Üniversitesi Hukuk Fakültesi Genel Sekreteri Hasan Basri Yalçınka'yı makamlarında ziyaret ettiler.

Bozkır Ziraat Odası Başkanı Ali Köse göreve geldiği günden bu yana Bozkır Ziraat Odası olarak sık sık Ankara ve Konya temaslarında bulunuyor. Başkan Köse Çiftçiler adına ve yararına neler yapılabileceği ile ilgili istişareler yaparak çaba sarf etmekte olduğu gözlerden kaçmıyor.

Başkan Ali Köse, geçtiğimiz hafta beraberinde bulunan Akçapınar Muhtarı ve Ziraat Odası Meclis Başkan Yardımcısı ve Ziraat Odası Meclis Başkanı Metin Söğüt ile birlikte çiftçilerimizin sorunları hakkında Ankara ziyareti gerçekleştirmişlerdir.
Başkan Köse ilk ziyaretini Eski Bakanlardan Hamdi Üçpınarlılar'a yaptı

Bozkır Ziraat Odası Başkanı Ali Köse, REFAHYOL hükümeti döneminde Çevre ve Şehircilik Bakanlığı yapan Hamdi Ücpınarlılar'ı Ankara'daki evinde ziyaret etti. 

Başkan Ali Köse ekibi ile birlikte Bakan Üçpınarlılar'ın evinde gerçekleştirdiği ziyaretinde yaptıkları sohbeti muhabirimize şöyle anlattı: "Bakanımızla 30 yıldır bir dostluğumuzun olduğunu zaman zaman tecrübelerinden yararlandığımı kendisinin her konuda yardımcı olduğunu bildiğiniz gibi dile getiririm. Sayın Bakanımız da gerçekleştirdiğimiz ziyarette şunları ifa etmiştir: "Ali Köse'yi evlatlarımdan hiçbir zaman ayrı tutmadım. Konya'da değer verdiğim insanlardan biridir. REFAHYOL hükümeti zamanında Bozkır'a ve Bozkır insanına çeşitli hizmetler yaptığını biliyorum. Beni dahi gece gündüz hep arayıp iş peşinde koşturmuştur. Başkan Ali'nin hala enerjisinin aynı şekilde devam ettiğini görüyorum ve kendisine oda başkanlığında da üstün başarılar diliyorum" dedi.

Öte yandan eski Bakanlarımızdan Hamdi Üçpınarlılar, Ziraat Odası Başkan Ali Köse ve heyetinin kendisini evinde ziyaret etmelerinden çok memnun kaldığı belirtildi. Bakan Üçpınarlılar, her zaman kapısının açık olduğunu da söylerken, elinden geldiği kadarıyla her konuda Başkan Köse'ye yardımcı olacağını da dile getirmiştir. Oda Başkanı Ali Köse'de, evinde ağırlayan eski Bakan'a teşekkür etti.

15 Temmuz Kahramanı Aziz Yılmaz'a Ziyaret
15 Temmuz 2016 Tarihinde Ülkemize hainlik yapan Fetö terör örgütüne karşı mücadele veren ve Ankara Jandarma Genel Komutanlığını basan Fetö terör örgütleriyle birebir çatışmaya giren Bozkırlı hemşehrimiz ve gururumuz olan Kurmay Albay Aziz Yılmaz'ı, Bozkır Ziraat Odası Başkanı Ali Köse ve heyeti Ankara'da makamında ziyaret ettiler.

Bozkır Ziraat Odası Başkanı Ali Köse ve beraberinde bulunan heyet Ankara ziyaretlerindeki dördüncü durakları ise, Jandarma Genel Komutanlığı Personel Daire Başkanı Bozkırlı hemşehrimiz Aziz Yılmaz'ı makamında ziyaret ettikleri öğrenildi. Başkan Köse ile heyeti Kurmay Albay Bozkırlı hemşehrimize 15 Temmuz 2016 Tarihinde Fetö terör örgütlerine karşı verdiği mücadelen dolayı teşekkür ederlerken, "sen Bozkırımızın gururusun Sayın Komutanımız" dediler.

Bozkır Ziraat Odası Başkanı Ali Köse, Ankara ziyaretlerinin son durağının 15 Temmuz kahramanlarımızdan Jandarma Genel Komutanlığında Personel Daire Başkanı olarak görev yapan hemşehrimiz Aziz Yılmaz'ın makamı olduğunu söyledi.

Başkan Köse: "Bozkır'ın gururu olan 15 Temmuz kahramanlarımızdan olan kardeşim ve hemşehrimiz Kurmay Albay Aziz Yılmaz'ı makamında ziyaret ettik. Vatan haini Fetö teröristlerine karşı canını ortaya koyarak Jandarma Genel Komutanlığında çatışmaya giren kardeşim Kurmay Albay Aziz Yılmaz'ın göstermiş olduğu ilgi ve alakadan dolayı çok teşekkür ederim. Hemşehrimiz olarak kendisi ile gurur duyduğumuzu ve bu vatana kendisi gibi komutanlara ihtiyaç olduğunu dile getirdik. Sıcak ve samimi bir ortamda geçen ziyaretimizden sonra Komutanımızın makamından vedalaşarak ayrılırken, görevinde üstün başarılar diledik" dedi.

Başkan Köse'nin ikinci durağı ise

Devlet Su İşleri Bakanlığı oldu

Ziraat Odası Başkanı Ali Köse ve beraberinde bulunan heyetin Ankara ziyaretlerindeki ikinci durağı ise DSİ Müsteşar Yardımcısı Bozkırlı hemşehrimiz Ali Rıza Diniz'e makamında ziyaretleri oldu.

Devlet Su İşleri Bakanlığında müsteşar yardımcısı görevinde bulunan Bozkırlı hemşehrimiz Ali Riza Diniz'e yaptıkları ziyaretlerinde, Bozkır'ın tarımsal arazilerinin sulanabilmesi için sorunlarının masaya yatırıldığı belirtildi. Başta Çağlayan göleti ile ilgili Bağyurdu, Sazlı, Karacaardıç, Bozdam ve Akçapınar mahallelerimizin yarım kalan sulama hatlarının tamamlanarak aktif hale getirilmesi ile ilgili dosya sundukları öğrenildi.

Ayrıca Oda Başkanı Köse, Gökdere'den Mavi Tünel'e akan sulardan Bozkır mahallelerimiz de bulunan tarım arazilerinin bu akan sudan neden faydalanamadığını müsteşar yardımcısı Bozkırlı hemşehrimiz Diniz'e sordu.

Başkan Köse, bölgemizde bulunan Mavi Tünel'den tarım arazilerinin sulanabilmesi için hat çalışmalarının yapılmasını isterken, başta Kuşça, Hacılar, Aydınkışla, Kayacılar, Kınık, Kildere, Ayvalca ve Sarıoğlan bölgesinde bulunan mahallelerimizin de yapılacak olan bu hat çalışmalarından faydalanmalarını çiftçileri adına istediği de gazetemize gelen bilgiler arasında yer aldı.

Öte yandan Başkan Köse, Bozkır merkez de bulunan değirmen çayır mevkisi ile Yolören mahallesinin tarım arazilerinde de, sulama ve ıslah çalışmalarının yapılması konusunda DSİ müsteşar yardımcı Diniz'e bilgi verdiği belirtilmiştir. DSİ müsteşar yardımcısı hemşerimizde Köse'nin kendisine ilettiği konular üzerinde birebir ilgileneceğini ve takipçisi olacağını ifade etmiştir. Makamında ağırlayan ve sorunlarını dinleyen müsteşar yardımcısının yoğun ilgisinden dolayı tüm Bozkır çiftçileri adına Başkan Köse ve heyeti Ali Rıza Diniz'e teşekkür ederek makamından ayrıldıkları öğrenildi.

Başkan Ali Köse'nin Ankara ziyaretinin üçüncü durağı Orman Genel Müdürü Beyşehirli hemşehrimiz İsmail Üzmez oldu

Bozkır Ziraat Odası Başkanı Ali Köse, Orman Genel Müdürü Beyşehirli hemşehrimiz İsmail Üzmez'i makamında ziyaret ederek mahallelerimizdeki çiftçilere odamız kanalıyla 2016 yılında yüz bin adet fidan verdiğinden dolayı başta kendisine teşekkür ettiler. Mahalle muhtarlarından talep dilekçesi alan Başkan Köse ve heyeti yine ziyaretlerinde, İsmail Üzmez'den 2017 yılı için çeşitli orman fidanı sözünü aldılar. 

Oda Başkanı Ali Köse: "Genel Müdürümüz İsmail Üzmez'e, mahallerimize orman ağaçlandırması ile ilgili fidan talebinde bulunduk. Ayrıca Orköy'den küçükbaş ve büyükbaş projeli hayvan desteği konusunda da taleplerimiz oldu. Bununla ilgili talepler olursa hemen takipçisi olacağını söyledi. Genel Müdürümüz İsmail Üzmez ise Bozkır'ı ve Bozkırlıları çok sevdiğini daha önce Bozkır'da 9 yıl Orman Şefi olarak görev yaptığını birçok hizmetlerinin olduğunu söyledi. Fidan konusunda yeter ki siz diktirin dikin ben elimden gelen desteği esirgemeyeceğim demiştir. Hayvan desteği ile ilgili küçükbaş ve büyük baş hayvanlar için Orköy olarak Bozkır'a 2 milyon TL ödenek aktırılması için de söz vermiştir" diyen Başkan Ali Köse, Orman Genel Müdürüne ilçemize verdiği hizmetlerden dolayı gönülden teşekkür ederken, makamından vedalaşarak ayrıldıkları belirtildi.

0 Yorumlar

Ekipmanlarımız

Bozkır'da Hava Durumu