Başkan Yönetim Meclis Personel Tarım Köşesi Videolar iletişim Kayıt Olma Banka Hesabımız Sorular Cevaplar

Bozkır Ziraat Odası Kendi Hizmet binasına kavuştu.


Bozkır, Ahırlı ve Yalıhüyük çiftçilerimize hayırlı olsun.

Bozkır Ziraat Odası Başkanı Ali Köse, Odamızın 2005 yılında kurulduğunu 2005 yılından buyana hizmet binasının olmadığını, 2017 yılında ise kendi Hizmet Binasına kavuştuğunu belirtti.

Bozkır Ziraat Odası Hizmet binası daha önce Hükümet Konağı karşısı ve SGK üstünde hizmet vermekteydi. Şuanda odamıza aldığımız hizmet binası İlçe Tarım Müdürlüğünün arkasında bulanan Göksu Kooperatifinin bulunduğu yerin bitiminde hizmet vermektedir.

Köse, 2014 Şubat ayında başkanlık görevine geldiğini yaklaşık 2,5 yıldır da çiftçilerimize ücretsiz olarak 100.000 fidan, Patates tohumu, yaklaşık 30.000 adet kümes hayvanı, hindi, etlik yumurtalık tavuk, etlik civciv odamız aracılığıyla çiftçilerimizin talebi üzerine getirtildi.


Ayrıca odamızda Toprak Analizi tahlili yaptırarak Ahırlı, Yalıhüyük ve Bozkırlı çiftçilere hizmet yaptırarak çiftçilerimizi başka yerlere götürmeden odamız tarafından çok cüzi fiyatlarla Toprak Analizi hizmeti vermekteyiz.

Köse, Odamız ziraat mühendisi Ali Aladağ tarafından ücretsiz mühendislik hizmeti verilerek, başta Bozkır, Ahırlı ve Yalıhüyük ilçelerimizde ki mahallelerde ki çiftçilik yapan çiftçilerimizin tarım arazilerini kontrol ederek ürünlerinin daha çok olması için çalıştıklarını belirtti.

Köse, yaptığımız hizmetlerde bana desteklerini esirgemeyen başta Yönetim Kurulu ve Meclis üyelerine çok teşekkür ederim kendilerinden Allah razı olsun.

Yola çıkarken değerli çiftçilerimize hizmet etmeyi ibadet saydıklarını onların alın terinin çok kutsal olduğunu dile getirdi. Ayrıca Demokrasinin temsilcisi mahalle muhtarlarımızın da odamız ve çiftçilerimiz için çok değer taşıdığını bana verdikleri destekten dolayı teşekkür ederim dedi.

Köse sözlerini tamamlarken mevki ve makamların geçici olduğunu hizmetlerin kalıcı olduğunu söyledi ve başta Bozkır, Ahılır ve Yalıhüyük ilçelerimize yeni hizmet binasının hayırlı olmasını dilerim ve tüm çiftçilerimizi yüce Allah'a emanet ediyorum" dedi.




0 Yorumlar

Ekipmanlarımız

Bozkır'da Hava Durumu