Başkan Yönetim Meclis Personel Tarım Köşesi Videolar iletişim Kayıt Olma Banka Hesabımız Sorular Cevaplar

Konya’ya kuvvetli yağış uyarısı!


Meteorolojiden alınan bilgiye göre bugün Konya ve çevresi parçalı ve çok bulutlu geçecek. Yüksek kesimler ise karla karışık yağmurlu geçecek.

Meteoroloji yağışların Konya'nın Çumra, Güneysınır, Akören, Beyşehir, Seydişehir, Hüyük, Doğanhisar, Derbent, Derebucak, Ahırlı, Yalıhüyük, Bozkır, Hadim, Taşkent, Ereğli, Halkapınar ilçeleri ile Karaman ve Niğde il genelinde yer yer kuvvetli olması beklendiğini açıkladı.

Hava sıcaklığının 1 ila 4 derece azalacağı tahmin edilirken, rüzgarın güney ve güneybatı yönlerden orta kuvvette ve yer yer kuvvetli olarak esmesi bekleniyor.

Meteoroloji Konya ve çevresi için kuvvetli yağış ve kuvvetli rüzgar uyarısında da bulundu. İşte yapılan açıklamadaki o uyarılar: "Bugün (28/11/2017 Salı)sabah saatlerinde başlayan yağmur ve sağanak şeklindeki yağışların yükseklerde karla karışık yağmur şeklinde görüleceği, Konya'nın güney, güneybatı ve güneydoğu kesimleri (Çumra, Güneysınır, Akören, Beyşehir, Seydişehir, Hüyük, Doğanhisar, Derbent, Derebucak, Ahırlı, Yalıhüyük, Bozkır, Hadim, Taşkent, Ereğli, Halkapınar) ile Karaman ve Niğde il genelinde yer yer kuvvetli olacağı, rüzgarın da bölge genelinde güney ve güneybatı (lodos) yönlerden kuvvetli (40-60 km/saat) olarak eseceği tahmin edilmektedir. Yağışların ve kuvvetli rüzgarın neden olabileceği olumsuz şartlara karşı ilgililerin, vatandaşların tedbirli ve dikkatli olmaları gerekmektedir"

0 Yorumlar

Ekipmanlarımız

Bozkır'da Hava Durumu