Başkan Yönetim Meclis Personel Tarım Köşesi Videolar iletişim Kayıt Olma Banka Hesabımız Sorular Cevaplar

Başkan Gün’den Bozkır Ziraat Odasına ziyaret.


Bozkır Belediye Başkanı İbrahim Gün, Bozkır Ziraat Odası Başkanı Ali Köse'yi makamında ziyaret etti. 

Bozkır Ziraat Odası Başkanı Ali Köse'yi makamında ziyaret eden Bozkır Belediye Başkanı İbrahim Gün, Ziraat Odası hizmet binasının yeni yerinde faaliyet göstermeye başlamasından dolayı hayırlı olsun dileklerini iletti, hem de Bozkır'da tarım anlamında yapılan çalışmaları istişare etti. 

Yeni hizmet binasının daha işlevsel olduğunu söyleyerek hayırlı osun dileklerini ileten Başkan Gün, yeni hizmet binasının Bozkır'da yapılan çalışmaları olumlu yönde arttıracağını, daha verimli çalışmalara olanak sağlayacağını belirterek binanın hizmete girmesinde emeği geçen başta Bozkır Ziraat Odası Başkanı Ali Köse olmak üzere herkese teşekkür etti. 

Bozkır'ın tarımsal üretiminin de değerlendirildiği ziyarette yapılan çalışmalar hakkında Başkan Gün'e bilgiler veren Başkan Köse, fidan desteği, canlı hayvan desteği, çiftçi eğitimleri gibi birçok alanda hizmet verdiklerini, en önemli hizmetlerinin ise toprak analizlerinin yapılıp toprak analizlerine göre çiftçilerin hangi ürünlerden daha fazla verim alacağının belirlenmesi olduğunu vurguladı. 

Bozkır'ın tarımsal anlamda üretiminin istedikleri seviyede olmadığını ancak Büyükşehir Belediyesi, İlçe Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü, Ziraat Odası gibi kurumlar tarafından çiftçilerimize verilen desteklerle, teşviklerle, eğitimlerle bu seviyenin her geçen gün daha da iyiye gittiğini söyleyen Bozkır Belediye Başkanı İbrahim Gün, Bozkır'ın tarımsal üretiminin büyük önem arz ettiğini ve Bozkır'ın tarımsal üretimle kalkınacağını belirtti. Bu sebeple de Bozkır Belediyesi olarak bu alanda Bozkır'ın kalkınması ve gelişmesi için ellerinden ne geliyorsa yapmaya devam edeceklerini vurgulayarak, yeni hizmet binasının tekrardan hayırlı olmasını diledi. Daha sonra Belediye Başkanı İbrahim Gün, ziyaretin anısına Başkan Ali Köse'ye Bozkır Sancağı hediye etti. 


0 Yorumlar

Ekipmanlarımız

Bozkır'da Hava Durumu