Başkan Yönetim Meclis Personel Tarım Köşesi Videolar iletişim Kayıt Olma Banka Hesabımız Sorular Cevaplar

Bir Hafta Boyunca Yağış yok ve Sıcaklıklar artıyor


Meteoroloji 8.Bölge (Konya) Müdürlüğü Bölge Tahmin ve Uyarı Merkezi tarafından yapılan Meteorolojik uyarıya göre önümüzdeki Bir Hafta Boyunca Bölgemizde (Konya, Aksaray, Karaman ve Niğde) Yağış Beklenmiyor. Hava Sıcaklıklarının Hissedilir Derecede Artacağı Tahmin Ediliyor!
Hafta ortasından bu yana bölgemizi etkisi altına alan soğuk ve yağışlı hava bölgemizi terk etti. Bu sistem ile bölgemizin tamamı yağış aldı. Hava sıcaklıkları ise hissedilir derecede azalarak mevsim normallerinin altına düştü.

Yapılan son tahmin ve meteorolojik değerlendirmelere göre yarın (28.10.2018 pazar) öğle saatlerinden itibaren önümüzdeki bir hafta boyunca yurdumuzun yüksek basınç merkezi ile Kuzey Afrika üzerinden gelen sıcak hava akımlarının etkisinde kalacağı tahmin ediliyor. Bu nedenle önümüzdeki hafta boyunca bölgemizde yağış beklenmiyor. Ancak yüksek basınç ve açık havadan ve geceleri radyasyon kaybı sebebiyle gece, özellikle sabahın erken saatlerde yer yer sis ve pus oluşumu meydana gelebilecektir.

Hava sıcaklıklarının ise önümüzdeki hafta boyunca hissedilir derecede artarak bölgemizde mevsim normallerinin 5 ila 8 derece üzerinde seyretmesi beklenmektedir.

Başlama – Bitiş Zamanı
28/10/2018 12.00 Lokal  -  02/11/2018 12.00 Lokal 

0 Yorumlar

Ekipmanlarımız

Bozkır'da Hava Durumu