Başkan Yönetim Meclis Personel Tarım Köşesi Videolar iletişim Kayıt Olma Banka Hesabımız Sorular Cevaplar

Başkan Öztürk’den Polis Haftası Kutlaması


Bozkır Ziraat Odası Başkanı Ali Öztürk, polis teşkilatının kuruluşunun 174. yıl dönümü ve 10 Nisan Polis Günü münasebetiyle bir kutlama mesajı yayınladı.

Ziraat Odası Başkanı Öztürk "Yurdumuzda iç güven ortamının oluşmasına yönelik olağanüstü gayretler sergileyen emniyet teşkilatımızın 174. kuruluş yıl dönümünü kutlamanın gururunu ve mutluluğunu yaşamaktayız.

Milletimizin huzur ve emniyetinin güvencesi olan Türk Polis Teşkilatımız; halkımızın can ve mal güvenliğini sağlamak, suç işlenmesini önlemek ve suçluları adalete teslim etmek gibi önemli görevleri yerine getirmenin yanı sıra, ülkemizin huzur ve güven ortamının tesisinde de büyük rol üstlenmektedir. Bu duygu ve düşüncelerle, huzurun bekçileri ve teminatı olan emniyet teşkilatımızın 174. kuruluş yıl dönümünü kutluyor, görevlerini kahramanca yerine getirirken hayatlarını kaybeden aziz şehitlerimizi rahmetle, gazilerimizi minnet ve şükranla anıyor, görevi başındaki tüm teşkilat mensuplarına ve ailelerine sevgi ve saygılarımı sunuyorum" dedi.    

0 Yorumlar

Ekipmanlarımız

Bozkır'da Hava Durumu