Başkan Yönetim Meclis Personel Tarım Köşesi Videolar iletişim Kayıt Olma Banka Hesabımız Sorular Cevaplar

Başkan Öztürk 30 Agustos Kutlama mesajı yayınladı.



Bozkır Ziraat Odası Başkanı Ali Öztürk, 30 Ağustos zaferinin 97. yıldönümü vesilesiyle yayımladığı mesajda, 30 Ağustos zaferinin milletimizin şanlı tarihinin en önemli dönüm noktalarından biri olduğunu kaydetti.

Başkan Öztürk yayınladığı mesajında "30 Ağustos zaferi ve kurtuluş mücadelemiz bize şunu göstermiştir ki! Milli birlik ve beraberlik ruhunu sürdürdüğümüz ve kalbimizdeki imanı güçlü tuttuğumuz müddetçe, Türk Milletinin bileğini kimse bükemeyecek ve kimse yenemez. Bizi zayıflatmaya ve güçsüz bırakmaya çalışan şer odakları şunu iyi bilmelidirler ki ülkemize karşı tarih boyunca oynadıkları her oyunda milletimizden aldıkları dersleri, bugün de misliyle kendilerine verecek güç ve azme sahibiz. Sahip olmaya da devam edeceğiz.

Türk milleti bağımsızdır ve bağımsız kalacaktır. Ay-yıldızlı bayrağımız dalgalandıkça, minarelerden ezan sesleri yükseldikçe, milletimiz var olacak ve her alanda ilerlemesini sürdürecektir. Millet olarak görevimiz de budur. Türkiye'miz, güzel ülkemiz, büyüme ve gelişme hedeflerini gerçekleştirecek ve dünyada mazlumun, aman dileyenin koruyucusu ve umudu olmaya devam edecektir. İçinde bulunduğumuz zafer ayında, Türk Milletinin düşmanlarına karşı kazandığı tüm zaferleri coşkuyla kutluyor, vatanımızın birliği ve milletimizin bağımsızlığı uğruna canlarını seve seve feda eden tüm şehitlerimizi ve ebediyete intikal eden gazilerimizi rahmet, saygı ve minnetle anıyorum. 30 Ağustos zafer bayramımız kutlu olsun." dedi. 

 

0 Yorumlar

Ekipmanlarımız

Bozkır'da Hava Durumu