Başkan Yönetim Meclis Personel Tarım Köşesi Videolar iletişim Kayıt Olma Banka Hesabımız Sorular Cevaplar

Bozkır Ziraat Odası Ücretsiz zirai mühendislik hizmeti veriyor.


Konya'nın Bozkır ilçesinde faaliyet gösteren Bozkır Ziraat Odasından yapılan açıklamasında oda çiftçilerine ücretsiz zirai mühendislik hizmeti verildiği belirtildi.  

Bozkır Ziraat Odası Başkanı Ali Öztürk yaptığı açıklamada "Bozkır Ziraat Odası yönetimi olarak göreve geldiğimiz günden beri bölgemiz çiftçilerine hizmet vermek adına bölgemiz kurum ve kuruluşları ile irtibatlı olarak her türlü desteklemeleri takip etmekteyiz.

Umuyoruz ki ileri ki günlerde Bozkır ilçe Tarım Müdürlüğümüzle organize bir şekilde hareket ederek odamıza güncel desteklemelerden faydalanarak makine ekipmanı temini sağlayacağız.

Bölgemiz çiftçilerine kazandırmaya çalıştığımız tarımsal girişimlerin yanı sıra odamızda görev yapan Ziraat Mühendisimiz, çiftçilerimizin tarımsal konularda ücretsiz olarak danışmanlık etmektedir. Çiftçilerimizin talepleri doğrultusunda Ziraat Mühendisimiz çiftçilerimizin sorunlarını alanda ücretsiz olarak incelemektedir.

Çiftçilerimizin yaşadıkları tarımsal sorunların yerinde incelenmesi, hastalıkların tespiti ve Tarımsal yatırım önerileri konularında ziraat mühendisimize başvurarak ücretsiz olarak hizmet alabilirler" dedi.

0 Yorumlar

Ekipmanlarımız

Bozkır'da Hava Durumu