Başkan Yönetim Meclis Personel Tarım Köşesi Videolar iletişim Kayıt Olma Banka Hesabımız Sorular Cevaplar

Bozkır Ziraat Odasından “Onlar Bize Emanet” Projesine Baraka desteği


Konya'nın Bozkır ilçesinde Bozkır Kaymakamlığı tarafından başlatılan ve çok sayıda kurum ve sivil toplum kuruluşunun desteklediği "Onlar Bize Emanet" projesinde proje ortağı olan Bozkır Ziraat Odası 10 adet köpek barakası hibe etti.


Bozkır Ziraat Odası Başkanlığı tarafından yaptırılan demir gövde ve dış saç kaplama barakalar Bozkır Jandarma Komutanlığına teslim edildi.

Barakaların tesliminde konuşan Bozkır Ziraat Odası Başkanı Ali Öztürk "İlçemiz Kaymakamlığı tarafından hayata geçirilen bu anlamlı projeye odamız olarak destek verebilmekten ve proje ortağı olmaktan dolayı memnunuz.

Bu proje ile Bozkır merkezde yer alan sokak hayvanlarının ilçe dışında beslenme ve barınması sağlanarak ilçe merkezindeki köpeklerin ilçe dışına çıkarılması sağlandı. Bu proje sonrasında hem sokak hayvanlarının ihtiyacı karşılandı hem de ilçe merkezinde ye3r alan aç hayvanların vatandaşlara saldırısı önlenmiş oldu.

Bozkır Ziraat Odası yönetimi olarak aldığımız karar çerçevesinde evladiyelik olması için demir gövde ve saç kaplama şekliyle 10 adet baraka yaptırdık. Bu barakaları projenin alan uygulamasını yürüten Bozkır İlçe Jandarma Komutanlığına teslim ettik" dedi.

Bozkır ilçesinde yürütülen "Onlar Bize Emanet" projesi ilçede Mayıs ayına kadar yürütülmeye devam ediliyor.

0 Yorumlar

Ekipmanlarımız

Bozkır'da Hava Durumu