Başkan Yönetim Meclis Personel Tarım Köşesi Videolar iletişim Kayıt Olma Banka Hesabımız Sorular Cevaplar

Dünya Çiftçi Kadınlar gününde Bozkır’da Çiftçi kadınlara ziyaret.


KONYA (AA) - Konya il Tarım ve Orman Müdürü Ali Ergin, Bozkır Kaymakamı Muhammed Akın, Bozkır Belediye Başkanı Sadettin saygı ve çok sayıda protokol üyesi, 15 Ekim Dünya Çiftçi Kadınlar Günü'nde Bozkır'da Çiftçi kadınları ziyaret ederek günlerini kutladı.  

Haberin Tüm Fotoğrafları !!!

Bozkır İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğünün ev sahipliğinde gerçekleştirilen etkinlikte Bozkır ilçesine bağlı Harmanpınar Mahallesinde ki Elma üretimi yapan çiftçi kadınlar ve mahallede Sera ile Domates üretimi gerçekleştiren çiftçi bir aile ziyaret edildi.

Haber Video !!!

Konya il Tarım ve Orman Müdürü Ali Ergin ziyaretler sırasında yaptığı açıklamada "Bozkır'da Çiftçi Kadınlarımız gerçekten güzel işler başarmış. Bu üreten Kadınlarımızın hem Dünya Çiftçi Kadınlar Gününü kutluyorum hem de ekonomiye vermiş oldukları katkıdan dolayı teşekkür ediyoruz.  

Konya İl Tarım Müdürlüğü olarak Göksu Taşeli Havzası Projesinden 11 bin kişiye destek verdik ve bu 11 bin kişinin 2 bini kadın çiftçimiz. Kadın çiftçilerimize vermiş olduğumuz desteği de artıraraktan devam ettireceğiz" dedi.  

Ziyaretler sonrasında Bozkır ilçe merkezinde ormanlık alanda göçerlik yapan mersin Yörüklerinden bir aile ziyaret edilerek çiftçi kadınların sorunları yerinde dinlenildi.

Bozkır'da gerçekleştirilen Dünya Çiftçi Kadınlar günü etkinliğine Konya il Tarım ve Orman Müdürü Ali Ergin, Bozkır Kaymakamı Muhammed Akın, Bozkır Belediye Başkanı Sadettin saygı, Bozkır İlçe Tarım ve Orman Müdürü Halil Durmuş, Bozkır Ziraat Odası Başkanı Ali Öztürk, KOP yetkilisi Kadınlar ve İlçe Tarım Müdürlüğünde görevli çok sayıda çalışan katıldı.  

0 Yorumlar

Ekipmanlarımız

Bozkır'da Hava Durumu