Başkan Yönetim Meclis Personel Tarım Köşesi Videolar iletişim Kayıt Olma Banka Hesabımız Sorular Cevaplar

​Bozkır’'da ağaç dikme organizasyonu


KONYA (AA) - Bu yıl üçüncü kez gerçekleştirilen ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan öncülüğünde sürdürülen Milli Ağaçlandırma Günü'nde Bozkır'da Kaymakamlık gözetiminde Bozkır Orman İşletme Şefliği tarafından Konya yolu üzerinde ağaç dikme organizasyonu gerçekleştirildi.  



Konya'nın Bozkır ilçesinde bu sene düzenlenen etkinlikte Ağaç dikim alanına 2 bin fidan dikilirken 4 bin fidanda vatanlara dağıtılarak toprakla buluşturuldu.  

Son 2 yıldır Milli Ağaçlandırma Günü olarak kutlanan ve 11 Kasım günü saat 11.11'de temsili olarak Türkiye'nin dört bir yanında gerçekleştirilen ağaç dikme organizasyonu Bozkır ilçesinde de gerçekleştirildi.  

Bozkır Orman İşletme Şefi İbrahim Karışoğlu etkinlik öncesi katılımcılara fidan dikimiyle ilgili bilgilendirmelerde bulundu.

Bozkır ilçesindeki organizasyona Bozkır Kaymakamı Fatmagül Dalmış, Bozkır Belediye Başkan Vekili Hasan Özcan, İlçe Jandarma komutanlığı personelleri, İlçe Sağlık Müdürlüğü, Milli Eğitim Müdürlüğü, diğer kurum ve kurumlar, STK temsilcileri ile birlikte ilçedeki okullardan çok sayıda öğrenci katıldı. 

0 Yorumlar

Ekipmanlarımız

Bozkır'da Hava Durumu