Tarım Köşesi
Şeftali Yetiştiriciliği
ŞEFTALİ YETİŞTİRİCİLİĞİ 1.GİRİŞ Önceleri botanik adına ( Prunus persica) bakılarak şeftal…
DevamıŞEFTALİ YETİŞTİRİCİLİĞİ 1.GİRİŞ Önceleri botanik adına ( Prunus persica) bakılarak şeftal…
DevamıEkonomik Önemi Türkiye'de yemeklik baklagiller arasında fasulye ve mercimekten sonra…
DevamıADİ FİĞ YETİŞTİRİCİLİĞİ Fiğ türleri içerisinde tarımı en yaygın yapılan adi fiğdir.Yurdum…
DevamıArpa, ülkemizde tarla ürünleri arasında ekiliş alanı bakımından buğdaydan sonra gelen ürü…
Devamı1. TANIMI VE ÖNEMİ Buğday, tek yıllık bir bitki olup, her türlü iklim ve toprak koşulları…
DevamıElma, ülkemizde uzun yıllardan beri yetiştiriciliği yapılan, üretim ve alan bakımından öt…
DevamıMısır , tahıllar içerisinde güneş enerjisini en iyi kullanan ve birim alandan en fazla ku…
DevamıOdamıza ait ve çiftçilerimize kullanım sağlattığımız ekipmanlarımız.